Donateur, vrijwilliger, partner; iedereen kan meedoen!We willen het graag voor iedereen mogelijk maken om mee te doen. En om de betrokkenheid te vergroten maken we dat zo concreet dat je het gevoel hebt dat je via ons Afrika een beetje kunt 'aanraken'. Je kunt meedoen als donateur, vrijwilliger of partner. Onderstaand leggen we het uit.

 

Red Road Foundation is een ANBI. Daardoor is schenken fiscaal 100% aftrekbaar als je ons vijf jaar op rij steunt. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Lars Deneer op 06 54 612 667 of lars.deneer@redroadfoundation.com.

 

Meedoen als donateur en simpel afrekenen met iDeal


Koop een m3 (of meer) opslagruimte voor de Jjongoza Coffee Farmers

Er zijn twee zeecontainers nodig voor de opslag van meststoffen en geoogste koffiebonen. De containers worden geplaatst op het terrein van de verwerkingsfabriek. De totale investering bedraagt €4.290.

€ 65,00


Maak 1 dag (of meer) advies mogelijk voor de Jjongoza Coffee Farmers

In het eerste jaar heeft de coöperatie de begeleiding van een Oegandese coöperatie-expert nodig om de organisatie neer te zetten, een strategisch plan op te stellen en de eerste operationele stappen te zetten. Totale kosten bedragen €3.000.

€ 150,00


Onze partners


Volg ons op facebookDaar houden we je op de hoogte over de programma's en vertellen scholieren en ondernemers hun verhalen.