Verantwoording


Stichting Red Road Foundation hecht grote waarde aan transparantie en verantwoording. Dat is het uitgangspunt in onze relatie met partners, vrijwilligers, donateurs en fondsen en brengen we ook over op Oegandese jongeren. De stichting is een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Op deze pagina vind je de verslagen van onze bestuursvergaderingen en financiële verantwoordingen.


Financiële verantwoording

Download
RRF - Jaarverslag 2017.pdf
Adobe Acrobat document 90.8 KB

Bestuursvergaderingen

De periode maart 2017 tot en met oktober 2017 stond in het teken van de oprichting van Red Road Foundation. Het begon met een reis van Lars in maart waarin alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Het werd duidelijk dat de passie en kunde van Kim en Lars - economie en ondernemerschap - de basis zou gaan worden van hun hulp aan jonge Oegandezen. Tot en met oktober stonden alle activiteiten en gesprekken in het teken van de oprichting van een stichting, het vormen van een bestuur, het schrijven van een beleidsplan en het organiseren van basiszaken als een bankrekening, een website, een logo en een Facebook pagina. Daarnaast begon het vormen van ideeën voor concrete programma's. In oktober hebben Kim en Lars een reis naar Oeganda gemaakt waarin deze ideeën verder zijn onderzocht en uitgeprobeerd. In deze periode hebben geen officiële bestuursvergaderingen plaatsgevonden en zijn er ook geen notulen gemaakt.

 

Vanaf 1 november 2017 gaat de Stichting Red Road Foundation - die op 5 juli 2017 is opgericht - een nieuwe fase in. Een vijfkoppig bestuur gaat leiding geven aan het geheel en werken volgens een beleidsplan en statuten. Omdat de Stichting transparantie en verantwoording zeer hoog in het vaandel heeft staan zullen de notulen van alle bestuursvergaderingen onderstaand ter beschikking worden gesteld.

Download
Verslag vergadering 29 november 2018 Red
Adobe Acrobat document 72.7 KB
Download
Verslag vergadering 22 maart Red Road Fo
Adobe Acrobat document 52.1 KB
Download
Verslag vergadering 7 december 2017 Red
Adobe Acrobat document 48.5 KB
Download
Verslag vergadering 7 november 2017 Red
Adobe Acrobat document 49.8 KB

Volg ons op facebookDaar houden we je op de hoogte over de programma's en vertellen scholieren en ondernemers hun verhalen.